Weekend-ferier hitter

/Weekend-ferier hitter

Weekend-ferier hitter

Weekend-ferier hitter

Det er fredag og Valentines dag, og mange danskere tager på weekend-ferie i dag. Selv få dage i udlandet kan give følelsen af at kommme lidt "væk fra det hele".

En weekend er ikke lang tid, så det gælder om at få mest muligt ud af de dyrebare minutter. Jo mindre tid, der går på transport, tjeck ind og papirarbejde, jo bedre. De fleste rejser derfor ikke langt, når de skal på weekend-ferie.

På weekend-ophold i europæiske storbyer

De europæiske hovedstæder er populære rejsemål for weekend-ferierne. Blandt de helt store hit er klassiske storby-ferier i London og Paris, men også Berlin, der ligger tættere på, er blevet et meget populært sted for den korte ferie de senere år.

En del danskere tager til Stockholm på ferie hen over weekenden. Det er hurtigt og nemt med fly fra Kastrup Lufthavn. Generelt er byer og lande, der ikke kræver den store forberedelse med søgning af visa med videre, populære.

Weekend-ferie i Danmark

Mange vælger at holde weekend-ferien i egen baghave, så at sige. De bliver altså i Danmark. Og her er også masser af gode muligheder for weekend-ferier. Blandet de populære steder er blandt andre Skagen og Bornholm.

Det er også blevet populært at tage på welness-center hen over weekenden, og en mere traditionel kategori som kro-ferie har også fået en gevaldig revival på det seneste.

Mini-skiferie

En del danskere bruger weekenden til at tage på korte skiferier til Sverige. Efter broen er blevet bygget er det nemt og hurtigt selv bare at tage bilen og så køre afsted. På få timer kan du nå frem til skibakkerne, men husk vinterdæk – og gerne snekæder.

Weekenden er altid lidt dyrere at rejse i, så har du mulighed for at lægge miniferien midt i ugen i stedet for i weekenden, er der en del penge at spare. Uanset hvad er en mini-ferie eller en weekend-ferie et dejligt lille afbræk fra hverdagens trummerum.

By | februar 14th, 2014|Kommentarer lukket til Weekend-ferier hitter

About the Author: