Information om Wales

/Information om Wales

Information om Wales

Information om Wales

Wales er en del af Storbritannien, man landet har en særegen kultur, som er meget forskellig fra resten af kongeriget. Udover de mange kultur- og historiske seværdigheder kommer rejsende fra hele verden også til Wales for at opleve de smukke landskaber og unikke nationalparker.

Trods et nært bånd med resten af Storbritannien er Wales officielt to-sproget, hvor engelsk og walisisk har lige status. Det walisisks sprog, som er et keltisk sprog, tales af mere end 20 procent af landets befolkning, specielt i de landlige områder.

Ferier i Wales

Vil du holde ferie i Storbritannien, er Wales et ideelt rejsemål for flere forskellige rejsetyper. Wales er velegnet til familieferier, men også til aktive ferier, hvor der for eksempel står vandring, lystfiskeri eller klatring på programmet.

På en familieferie kan I blandt andet udforske nogle af de 600 imponerende borge, som ligger rundt om i Wales. Besøg for eksempel Caerphilly Castle, som er det største middelalderslot i Wales og det næststørste i hele Storbritannien efter Windsor Castle.

Forbindelser til Wales

Det er heldigvis nemt at rejse til dette smukke land. Wales kan nås med blot nogle få timers kørsel fra engelske storbyer som Manchester, Liverpool og London, hvortil der fra Danmark især er mange flyforbindelser til London.

Læs mere om Wales hos det officielle turistkontor.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Wales

About the Author: