Vinterrejser til Madeira – få 1.500 kr i introrabat

/Vinterrejser til Madeira – få 1.500 kr i introrabat

Vinterrejser til Madeira – få 1.500 kr i introrabat

Vinterrejser til Madeira – få 1.500 kr i introrabat

Tag familien med til Madeira for at holde jul under varmere himmelstrøg med dette rejsetilbud fra Primo Tours. Bestiller du senest den 5. december får du få 1.500 kr. i introrabat (pr person) på jeres rejse til Madeira.

Vinterrejse til Madeira

Primo Tours har deres første vinterafgang til Madeira den 21. december og giver jer dermed en chance for at få en billig juleferie på Madeira. Booker du jeres rejse senest den 5. december, kan du således få 1.500 kr. i introrabat (pr person).

I skal ifølge Primo Tours bo på et pænt og hyggeligt hotel med en dejlig beliggenhed ved havpromenaden. På hotellet kan I nyde ferien ved hotellets poolområde, og derudover er der kort til restauranter og butikker i nærområdet. Vil I ind til centrum af Funchal, kører der busser fra hotellet flere gange dagligt.

Pris for 1 uge med introrabat pr person fra: 4.998 kr., afrejse 21. december 2014. Der er morgenmad inkluderet i prisen med mulighed for at tilkøbe halvpension med frokost eller middag.

Find billige rejser til Madeira online

Drømmer du om en jul på blomsterøen Madeira eller blot en billig rejse hertil i løbet af vinteren? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige rejser til Madeira og mange andre solrige destinationer.

By | november 25th, 2014|Kommentarer lukket til Vinterrejser til Madeira – få 1.500 kr i introrabat

About the Author: