Vinterferie på solrige Kap Verde

/Vinterferie på solrige Kap Verde

Vinterferie på solrige Kap Verde

Vinterferie på solrige Kap Verde

Tag en pause fra det danske vintermørke med en billig rejse til Kap Verde. Hos Star Tour kan du denne vinter få en uge på den afrikanske øgruppe fra kun kr. 4.998,-

Sol og endeløse strande på Kap Verde

Star Tour har den kommende vinter rejser til øerne Boavista og Sal i Kap Verde. På rejsebureauets moderne resorthoteller venter der dig her et stort udbud af faciliteter og ikke mindst skønne strande.

En rejse til Kap Verde er kort fortalt en oplagt mulighed for at “trække stikket ud” og bruge dagene på gåture langs de lange strande, afslapning med en bog under palmerne eller tage på spændende udflugter.

Du skal naturligvis også huske at tage badetøjet med. Ifølge Star Tour kan du i vintermånederne se frem til vandtemperaturer på mellem 22 og 24 grader, mens lufttemperaturen kan nå op omkring behagelige 27 grader.

Find flere billige rejser til Kap Verde denne vinter

Kan du heller ikke udholde tanken om at undvære solens varme hele vinteren? I søgemaskinen her på siden kan du nemt selv finde endnu flere billige rejser til Kap Verde og andre solrige destinationer.

Søgemaskinen indsamler de aktuelt bedste rejsetilbud, så du hurtigt kan finde den bedste pris på din ferie. Du kan også sammenligne priser på fly og hoteller, hvis du helst vil sammensætte din rejse selv.

By | oktober 20th, 2015|Kommentarer lukket til Vinterferie på solrige Kap Verde

About the Author: