Vinterferie på De Kanariske Øer fra kun 1.999,-

/Vinterferie på De Kanariske Øer fra kun 1.999,-

Vinterferie på De Kanariske Øer fra kun 1.999,-

Vinterferie på De Kanariske Øer fra kun 1.999,-

Nyd en vinterferie med lange sandstrande, små hyggelige bjerglandsbyer, forlystelser og ikke mindst sommervejr på De Kanariske Øer! Spies har tilbud på rejser til Kanarieøerne den kommende vinter - rejs 1 uge med fly og hotel til priser fra kun 1.999,-

De billige rejser til De Kanariske Øer inkluderer rejser for enhver smag og prisklasser for både børnefamilier, par og singler.

De Kanariske Øer omfatter populære og kendte rejsemål som for eksempel Tenerife og Gran Canaria, der på sin vis minder om hinanden og så alligevel er meget forskellige. Fælles for Kanarieøerne er dog det solsikre klima og de fantastiske strande, som næsten siden charterrejsernes begyndelse har tiltrukket danskerne.

I dag findes der på øerne et bredt udvalg af hoteller, og der er derfor gode chancer for at finde en billig rejse, uanset om du rejser med eller uden børn.

I det aktuelle rejsetilbud fra Spies er der rejser med ophold på ‘Gode hoteller’ fra kr. 1.999, mens du i kategorien ‘Bedst’ kan rejse fra kr. 2.999. Spies har afgange til De Kanariske Øer fra Aalborg, Billund og Københavns lufthavne.

Vil du også forkorte vinteren med en billig rejse til et solrigt rejsemål? I søgemaskinen her på TravelForum finder du masser af gode rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer til hele verden. Bestil din vinterrejse nu og spar penge.

By | oktober 11th, 2013|Kommentarer lukket til Vinterferie på De Kanariske Øer fra kun 1.999,-

About the Author: