Vinterferie i Caribien og Mexico – spar op til 3.000,-

/Vinterferie i Caribien og Mexico – spar op til 3.000,-

Vinterferie i Caribien og Mexico – spar op til 3.000,-

Vinterferie i Caribien og Mexico – spar op til 3.000,-

Sommeren går på hæld, men hos Star Tour er der til gengæld lige nu gode tilbud på eksotiske vinterferier. Spar op til 3.000,- pr. person på rejser til for eksempel Mexico, Jamaica eller den Dominikanske Republik.

Vinterferie med kokospalmer og hvide strande

En vinterferie i Caribien eller Mexico kan byde på ren afslapning på kridhvide strande i kokospalmernes skygge med udsigt over det turkisblå hav. Men der er også masser af muligheder for at fylde ferien med aktiviteter og udflugter til spændende seværdigheder.

I Mexico er det for eksempel oplagt at benytte chancen for at udforske mayafolkets tempelbyer, hvis da ikke du hellere vil udnytte de gode muligheder der ifølge Star Tour er for at snorkle nær dit rejsemål. Er du til reggaemusik og tilbagelænet stemning, vil en rejse til Jamaica være perfekt, mens du i Den Dominikanske Republik får meget Caribien for pengene i forhold til naboøerne og kan bo på hoteller med All Inclusive.

Dette rejsetilbud er en chance for at spare op til 3.000,- på din drømmeferie på en årstid, hvor vintermørket har sænket sig over Danmark.

Find flere tilbud på vinterferier

Hvad enten du drømmer om en ferie ved stranden eller på skipisterne, kan du i søgemaskinen her på TravelForum finde endnu flere gode rejsetilbud.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud på rejser fra en lang række danske rejsebureauer, og du kan ligeledes bruge den til at finde de billigste flybilletter og hoteller.

By | august 15th, 2014|Kommentarer lukket til Vinterferie i Caribien og Mexico – spar op til 3.000,-

About the Author: