Vinter med øhop i Thailand

/Vinter med øhop i Thailand

Vinter med øhop i Thailand

Vinter med øhop i Thailand

Vil du sikre dig en rejse til sol og varme denne vinter, er det nu, du skal slå til. Hos Check Point Travel er der tilbud på rejser til Thailand. Tag for eksempel på øhop i Sydthailand langt fra den almindelige turistrute. 15 dage fra kr. 11.695,-

Vinterferie på tropeøer

Søger du en vinterferie med sol og varme er det sydlige Thailand et oplagt rejsemål. Her kan du som regel nyde fremragende vejr og ikke mindst dejlige strande.

Tager du med Check Point Travel på øhop i Sydthailand, får du først seks nætter på Koh Lanta, hvor du kan slappe af på smukke strande eller tage på cykelture mellem lokale fiskerlandsbyer. Dernæst sejler du videre til de to små tropeøer Koh Ngai og Koh Mook, hvor du hvert sted har tre nætter og god tid til at nyde strandlivet med afslapning og snorkling.

I perioden fra 21. januar til 29. februar er prisen for denne rejse ifølge Check Point Travel kr. 11.695 pr. person ved to voksne og to børn.

Bestil din vinterrejse nu

Hvis du vil udskifte det kolde danske vintermørke med tropiske strande i Thailand, er det nu du skal booke din rejse. Du kan selv finde endnu flere billige rejser til Thailand og andre varme rejsemål denne vinter i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | november 6th, 2015|Kommentarer lukket til Vinter med øhop i Thailand

About the Author: