Vildt udstyr til vilde rejser

/Vildt udstyr til vilde rejser

Vildt udstyr til vilde rejser

Vildt udstyr til vilde rejser

Adventure-rejser bliver måske aldrig et mainstream fænomen, men det er fascinerende at følge med i udviklingen på området. Ikke bare hvad nye rejsemål angår, men også nyt udstyr der skal gøre rejserne sikre og mere komfortable, selvom man er så langt fra civilisationen, som man nærmest kan komme.

Adventure-rejser er lidt som ekstremsport: Man skal have udstyret i orden, fordi man udsætter sig selv for belastninger og risici ud over det normale. Og udviklingen inden for udstyr til adventure-rejser går hurtigt i disse år.

Se her, hvad der findes og er på vej af vildt gear:

Strøm til mobilen langt fra stikkontakten

Mange er i dag nærmest afhængige af deres mobiltelefon. Og sådan en dims er da også ualmindelig praktisk at have med rundt – og i visse situationer kan den være med til at redde liv.

Men hvad gør man, hvis man trekker de øde egne i det nordlige Sverige. Her kan der være langt mellem stikkontakterne. Det samme gælder for bjergbestigere og ørkenvandrere. Fortvivl ikke!

K-Tor Pocket Socket er en lille maskine, hvor man ved håndkraft kan skabe den elektricitet, der oplader batteriet på en mobil. K-Tor Pocket Socket kan også oplade GPS-udstyr og anden elektronik fra dit survival kit.

Link: https://www.k-tor.com/pocket_socket.php

Bad og toilet i det fri

Renlighed og hygiejne er faste bestanddele i enhver højere civilisation, men nogle mennesker foretrækker også at have hygiejnen med sig ud i ødemarken.

Så kan man gøre brug af Sea to Summit Pocket shower, som er et transportabelt brusebad, der kan hænges op næsten alle vegne og pakkes sammen så det ikke fylder og vejer undervejs.

Men hvad med toilettet? Der kan man benytte “Off-Road Commode”, som er et toilet, der kan spændes fast på 4-hjulstrækkerens anhængertræk. Simpelt. Grav et hul under.

Hjæææælp!

Der findes selvfølgelig masser af sikkerhedsudstyr til adventure-rejser. En af de nyere og mere spektakulære eksempler på nødudstyr er RescueMeBalloon, som forventes i handelen inden for et års tid.

Det er en LED-oplyst orange ballon, der flyver op i 50 meters højde og udsender et SOS. Ballonen drives op af helium, og når den ikke er aktiveret er den pakket sammen en et lille vandtæt rør, så den er let at have med på lange vandreture og under udfordrende forhold.

By | april 9th, 2015|Kommentarer lukket til Vildt udstyr til vilde rejser

About the Author: