Vilde rejseeventyr i 2014

/Vilde rejseeventyr i 2014

Vilde rejseeventyr i 2014

Vilde rejseeventyr i 2014

Du kan godt begynde at planlægge drømmerejsen i 2014 allerede nu. Vi giver tre bud på det vilde eventyr i udlandet.

Hvor skal ferien gå hen i år? Vi giver tre bud på eventyrlige rejser, hvis det skal være sjovt og spændende.

Vandretur i troperne

Det er vel snart kun i troperne, man efterhånden kan være så heldig at støde på en ukendt dyreart. I hvert fald er der noget eventyrligt ved trekking i troperne.

Del lille caribiske østat Dominica – også kaldet "Naturøen" – har netop åbnet en officiel vandrerute, Waitukubuli National Trail. Den 150 kilometer lange rute går både gennem regnskov og langs øens smukke kyster.

Der findes pakkeløsninger, hvor der er sørget for mad undervejs og en engelsktalende guide, men man kan også selv give sig i kast med ruten, hvis man er rutineret vandrer.

På cykeltur i Dolomitterne

Cykelferie har været populær nogle år, og Frankrig har været blandt de foretrukne rejsemål, men også Italien har her noget helt særligt at byde på.

Dolomitterne i de sydlige kalkalper byder på et nærmest overjordisk landskab. Det skyldes at bjergformationerne her i virkeligheden er koralrev, der blev hævet over vandet for millioner af år siden.

Her i de særprægede bjerge er der masser af udfordrende stigninger i eventyrlige omgivelser. Og så ere det jo Italien så aftnerne kan nydes med vin og mad i verdensklasse.

På tur i Chile som naturfotograf

Et af de lidt mere specialiserede ferieeventyr i 2014 retter sig mod de mange amatørfotografer og professionelle, der vil prøve kræfter med nye og vilde motiver i smukke omgivelser.

Det foregår i det fantastisk smukke Patagonien i Chile, nærmere betegnet Torres del Paine National Park, hvor fotograf og wild life ekspert Pia Vergara og hendes team tager dig med på fotojagt. Byttet er pumaen, som opfattes om en af Sydamerikas "big five".

På turen kan du også opleve ørne og andre sjældne fugle, Andesbjergenes egen hjorte-art og mange andre enestående dyr. Her kan du få flotte "feriebilleder" i kassen som aldrig før.

By | januar 21st, 2014|Kommentarer lukket til Vilde rejseeventyr i 2014

About the Author: