Venezuela kan igen blive feriemål i verdensklasse

/Venezuela kan igen blive feriemål i verdensklasse

Venezuela kan igen blive feriemål i verdensklasse

Venezuela kan igen blive feriemål i verdensklasse

Det stærkt planøkonomiske styre i Venezuela har gennem en årrække fokuseret nærmest udelukkende på landets olieindustri og andre områder har lidt under dette. Men meget tyder nu på, at regeringen i landets hovedstad Caracas vil booste landets turistsektor og gøre landet attraktivt for udenlandske gæster.

Venezuela har en helt igennem fantastik natur, blandt andet kan landet prale af verdens højeste vandfald. Her finder du også vild jungle og caribiske øer med hvide sandstrande omgivet af krystalklart vand. Alt dette og meget mere kan Venezuela tilbyde, og alligevel er der næsten ingen feriegæster i landet.

Det vil landets regering i hovedstaden Caracas nu lave om på. Men det bliver ikke nemt. Den socialistiske regering har nemlig effektivt lukket ned for privat initiativ i landet, meget af infrastrukturen er ilde tilredt, og landet har verdens højeste kriminalitetsrate. Nu sætter regeringen ind for at rette op på de ting.

Ny turistminister vil have Venezuela på verdenskortet

Andres Izarra, der er ny turistminister i Venezuela, vil gøre landet til et foretrukket rejsemål. Allerede fra næste år er hans målsætning at tiltrække én million udenlandske feriegæster. Det er ikke langt fra en fordobling af det nuværende antal. Turistministeren understreger at landet er rigt på seværdigheder og attraktioner.

Venezuela har mange hundreder kilometer dejlig sandstrand, landet har bjergtinder i Andes og selvfølgelig Amazonregnskoven. Denne cocktail af idyllisk kyst, grønne urskove, og overrumplende smukke bjerglandskaber er en ren vinderkombination. Nu skal verden vide, hvor dejlig naturen er i Venezuela.

Naturen er den største attraktion i Venezuela

Aktiv ferie og eventyrlyst går hånd i hånd i Venezuela. Hvad siger du til muligheden for at udforske plante- og dyrelivet i Orinocodeltaet med dets kæmpemæssige biodiversitet? Hvad med vandring i Andesbjergene? Eller vil du op på toppen af Salto Ángel, verdens højeste vandfald?

Vil du hellere ned under vandet, tilbyder Venezuela dykkeroplevelser i verdensklasse ved øgruppen Los Roques. For dem, der kan lide udfordinger højt i bjergene, har Venezuela også de spektakulære Tepui-bjerge i den sydøstlige del af landet. Tepui betyder gudernes hjem. Og som så meget andet af Venezuelas natur er de særprægede bjerge virkelig et syn for guder!

By | august 21st, 2013|Kommentarer lukket til Venezuela kan igen blive feriemål i verdensklasse

About the Author: