Vandretur på Sicilien med rejseleder

/Vandretur på Sicilien med rejseleder

Vandretur på Sicilien med rejseleder

Vandretur på Sicilien med rejseleder

Månedens kup hos TEMA Rejser er en vandretur på Sicilien i maj, hvor du på ture med rejseleder vil opleve abrikoslunde, den romantiske by Taormina, kalkstensbrud ved Piazza Armerina, foryngende bade på Vulcano og vulkanen Etna. Nu kun kr. 8.998

En ferie med både natur og kultur

Sicilien er kendt for sine historiske seværdigheder, vulkanen Etna og skønne strande. Men på denne vandretur fra TEMA Rejser vil du også opleve at den italienske ø også er eldorado for botanisk og ornitologisk interesserede.

På jeres vandreture og udflugter vil du således komme til at opleve mangfoldige plantesamfund med for eksempel orkideer, men naturligvis også få rig mulighed for at udforske gamle, idylliske bjergbyer, smage på øens vine, vulkaner og besøge seværdighederne fra antikken.

I den 8 dages rejse er der blandt andet inkluderet fly t/r, overnatninger, måltider og TEMA-rejseleder.

Find billige rejser til Sicilien

Sicilien byder ikke blot på flot natur og interessante seværdigheder men også et solrigt, mildt klima. Øen er derfor et oplagt rejsemål, hvis du ønsker at tage forskud på foråret.

I søgemaskinen her på TravelForum finder du endnu flere gode tilbud på rejser til Sicilien fra en lang række danske rejsebureauer.

By | februar 18th, 2014|Kommentarer lukket til Vandretur på Sicilien med rejseleder

About the Author: