Vandreferie på Pilgrimsvejen i Spanien

/Vandreferie på Pilgrimsvejen i Spanien

Vandreferie på Pilgrimsvejen i Spanien

Vandreferie på Pilgrimsvejen i Spanien

Tag med Vitus Rejser til Spaniens nordvestlige hjørne for at vandre på særligt smukke strækninger af den berømte pilgrimsvej El Camino de Santiago. 8 dage med dansktalende rejseleder på hele rejsen fra 7.995,-

Aktiv ferie på Caminoen

Nu til dags er det ikke kun religiøse pilgrimme, som går mod Santiago de Compostela fra hele Europa. Mange går blot for at stresse af, få motion og ikke mindst for at nyde de smukke landskaber og mange kulturminder på Caminoen.

På denne aktive ferie med Vitus Rejser vil du netop få chancen for at vandre på særligt udvalgte og smukke strækninger af Caminoen, der også kaldes Jakobsvejen. Du slipper for at slæbe på bagagen, som i stedet transporteres med bus til næste hotel.

Undervejs besøger og bor du i spændende middelalderbyer, ligesom du vandrer forbi flere interessante seværdigheder i løbet af dagen. Rejsen slutter i Galiciens hovedstad, Santiago de Compostela, en af Spaniens smukkeste byer. Her vil der være god tid til at udforske byens seværdigheder og nyde den særlige stemning.

Første afrejse 19. maj 2015. Prisen inkluderer blandt andet fly København-Spanien t/r, overnatninger og byrundtur i Santiago de Compostela.

Find flere tilbud på aktive ferier

Gider du heller ikke bruge hele ferien ved poolen? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på aktive ferier i hele verden.

By | april 21st, 2015|Kommentarer lukket til Vandreferie på Pilgrimsvejen i Spanien

About the Author: