Vandreferie på Malta og Sicilien

/Vandreferie på Malta og Sicilien

Vandreferie på Malta og Sicilien

Vandreferie på Malta og Sicilien

Tilbud på oplevelsesrig vandreferie på magiske Malta og charmerende Sicilien fra FolkeFerie. Rejs 1-8. april fra 9.099,- pr. person.

Det bedste fra Middelhavet

De to smukke middelhavsøer Malta og Sicilien er perfekte til vandreture. Særligt i foråret hvor temperaturerne er behagelige til fysisk aktivitet.

På denne vandreferie udforsker du øernes smukke natur og interessante kultur til fods i selskab med erfarne, danske rejseledere. Programmet er ifølge FolkeFerie sammensat, så du oplever det bedste øerne har at byde på i form af smuk natur, flotte udsigter og spændende seværdigheder.

Dine ferieboliger

Feriens 5 overnatninger sker på henholdsvis FolkeFerie’s Mellieha Holiday Centre på Malta blot 300 meter fra sandstranden og på det historiske I Monasteri Golf Hotel på Sicilien mellem den antikke by Siracusa og hovedstaden Noto. Du har derfor to gode udgangspunkter for både at nyde øernes enestående kultur og fantastiske naturscenerier.

Vandreturene er ifølge FolkeFerie så vidt muligt organiseret, så alle kan gå i deres eget tempo. Eksklusiv pauser er der ca. 2-4 timers vandring om dagen.

Samlet pris 18.198,- ved 2 voksne i 1 bolig. Afrejse d. 01-04-2017. Der er kun få pladser tilbage!

By | februar 24th, 2017|Kommentarer lukket til Vandreferie på Malta og Sicilien

About the Author: