Vandreferie i Dolomitterne – 1.000 kr. rabat på de 10 første pladser

/Vandreferie i Dolomitterne – 1.000 kr. rabat på de 10 første pladser

Vandreferie i Dolomitterne – 1.000 kr. rabat på de 10 første pladser

Vandreferie i Dolomitterne – 1.000 kr. rabat på de 10 første pladser

Tag med Topas Travel til et af de allersmukkeste, mest særprægede og øde bjerglandskaber i Europa: Dolomitterne i det nordlige Italien. 8 dages vandreferie med rabat på 1.000 kr. Fra 6.470,-

Stilhed, natur og historie

Denne vandreferie er en chance for at opleve den enestående stilhed, uberørte natur og historie i ‘Parco Naturale Dolomiti Friulane’, hvor I har base på det familiedrevede hotel, Albergo Vittoria, i den lille bjerglandsby, Claut, som har 1.100 indbyggere. Her finder du ifølge Topas Travel et fint udvalg af butikker, caféer, supermarkeder m.m.

På de daglige og afvekslende vandreture i dette UNESCO verdensarvsområde kommer I langt væk fra hverdagens stress og larmen fra skisportstederne. I det ganske uberørte område kan du blandt andet nyde udsigten til Dolomitternes imponerende og stejle klippetårne.

Udover naturen og andre små landsbyer i området bliver der også tid til at tage en tur til fantastiske Venedig, hvor dagen tilbringes på egen hånd.

8 dages vandreferie – heraf 6 vandredage, samt 1 dag i Venedig. Priser fra 6.470,- (med rabat), hvilket inkluderer flyrejse, alle overnatninger, dansktalende turleder og adskillige måltider.

Find flere aktive ferier

Du kan finde meget mere inspiration til aktive ferier i beskrivelserne af destinationer her på TravelForum.

By | februar 7th, 2017|Kommentarer lukket til Vandreferie i Dolomitterne – 1.000 kr. rabat på de 10 første pladser

About the Author: