USA i autocamper

/USA i autocamper

USA i autocamper

USA i autocamper

Ferie er frihed, og den ultimative frihed oplever I på en rejse med autocamper. Team Benns har mange års erfaring med autocamperrejser i USA og tilbyder planlagte rejser med en fast rute fra forskellige steder, så I blot skal sætte jer ind i bilen og cruise derud af. Så hvad end det er turen på tværs af det store kontinent, den populære Route 66, naturoplevelser, det sydstaterne eller noget femte, finder I kompetent råd og vejledning hos Team Beens.

Rå natur og historiske sukkerplantager
Det er oplagt at opleve USA’s storhed på fire hjul. Det amerikanske kontinent har så meget at byde på, at det kan være svært at vælge, hvor I skal rette fokus. Det nordlige USA byder på vild og barsk natur med fossende floder, rå klippevægge og uendelige skove, hvor I kan få bjørne som naboer. Sydpå spiller jazzen og livet nydes fra verandaen med stråhat, rom i glasset og den berømte sprød-stegte sydstatskylling på menuen. Mærk historiens vingesus i de gamle plantager, når I cruiser forbi.

Herre i egen bil
En af de største fordele ved autocamperen er at være herre i egen bil. Her er ingen skrap chauffør eller afgangstider, som skal overholdes. Her er plads til spontanitet, når en stikvej lokker, eller ungerne skal have strukket ben. I har egen rullende restaurant, så frokosten er altid lige om hjørnet, og hvad med en middagslur på en resteplads med udsigt til den legendariske Mississippi river?

Team Benns tilbyder en rejse med frihed og spontanitet i højsæde fra 9.798 kr. pr. pers. ved to voksne og 5.898 kr. pr. barn. Inkl. leje af autocamper, første nat på hotel og flyrejse r/t til USA.

• Lad dig inspirere af vores Rejser til USA

By | oktober 7th, 2014|Kommentarer lukket til USA i autocamper

About the Author: