Udsalg på rejser til Sharm el Sheikh – rejs fra 1.499,-

/Udsalg på rejser til Sharm el Sheikh – rejs fra 1.499,-

Udsalg på rejser til Sharm el Sheikh – rejs fra 1.499,-

Udsalg på rejser til Sharm el Sheikh – rejs fra 1.499,-

Forlæng sommeren med en billig rejse til Sharm el Sheikh – Egyptens mest populære badeby. Atlantis Rejser holder lige nu udsalg med priser helt ned til 1.499,- for 1 uge med fly og hotel.

Billige rejser til Egypten

Vil du blot billigst muligt til Sharm el Sheikh, er det oplagt at tjekke de uspecificerede rejser. Her får du ifølge Atlantis Rejser først og fremmest en superbilllig rejse, men skal til gengæld ikke gå så meget op i hotelfaciliteter og værelsesindretning. I skrivende stund kan du finde uspecificerede rejser fra 1.499,-

Udsalget hos Atlantis Rejser omfatter dog naturligvis også mange andre typer rejser, hvor du vælger et bestemt hotel og eventuelt All inclusive. Du kan for eksempel få 1 uge på AA Grand Oasis Resort fra kun kr. 2.999. Dette er ifølge Atlantis Rejser et moderne og godt turistklassehotel med gode faciliteter, samt ikke mindst en dejlig bred klippestrand og eget koralrev.

Udover tilbud på rejser til Sharm el Sheikh kan du også finde andre populære destinationer i Egypten såsom Hurghada og Soma Bay.

Find flere billige rejser i efteråret

Fik du heller ikke nok sommer i år? Har du mulighed for at rejse i sensommeren og efteråret, er der ofte gode tilbud at finde på mange af de solrige rejsemål.

Brug søgemaskinen her på TravelForum til at finde flere gode rejsetilbud.

By | september 8th, 2015|Kommentarer lukket til Udsalg på rejser til Sharm el Sheikh – rejs fra 1.499,-

About the Author: