Tyvstart sommeren med billige rejser i maj

/Tyvstart sommeren med billige rejser i maj

Tyvstart sommeren med billige rejser i maj

Tyvstart sommeren med billige rejser i maj

Rejs i maj og spar helt op til 50% på en række af Spies Rejser's mest populære solskins-destinationer! Der er et begrænset antal pladser, så slå til nu og tag forskud på sommeren.

Spies har allerede i dag frigivet deres Happy Weekend tilbud, hvor du har chance for at sikre dig en stor besparelse på rejser i maj, helt op til 50 %.

Dette tilbud omfatter populære, solrige rejsemål som for eksempel Kreta, Mallorca og Alanya. Rejser du for eksempel den 1/5 kan du i skrivende stund få en uge på Kreta fra kun 1.799. Eller hvad med en uge på Ibiza? Her kan du komme afsted den 14/5 fra kun kr. 1.999.

Rejsetilbuddet ‘Happy Weekend’ omfatter en bred vifte af hotelkategorier, ligesom du flere steder har mulighed for at supplere med All inclusive.

Spies har afrejser fra fem danske lufthavne lige fra Rønne til Aalborg, så uanset hvor du bor i Danmark, har du derfor god chance for at komme billigt sydpå fra en nærliggende lufthavn.

Synes du også sommeren er langt væk, kan du finde endnu flere aktuelle rejsetilbud til varme, solrige destination i rejse-søgemaskinen her på TravelForum.

By | marts 13th, 2014|Kommentarer lukket til Tyvstart sommeren med billige rejser i maj

About the Author: