Tværs over USA – spar 5000,-

/Tværs over USA – spar 5000,-

Tværs over USA – spar 5000,-

Tværs over USA – spar 5000,-

Albatros Travel giver lige nu 5.000 kr. rabat på den ultimative USA-rejse. Glæd dig til masser af natur- og kulturoplevelser på en tur tværs over USA. 22 dages busrejse med dansk rejseleder fra 29.998,-

USA fra vestkyst til østkyst

Denne busrejse starter i San Francisco og ender i New York. Herimellem skal du opleve alt det, som gør USA til et enestående rejsemål.

Glæd dig til at besøge 18 forskellige stater og deres mange seværdigheder såsom flere af USA’s mest berømte nationalparker, heriblandt Yellowstone og Grand Canyon. Programmet byder udover storslået natur ligeledes på mange enestående kulturelle oplevelser blandt andet i San Francisco, Las Vegas, Washington og New York.

Prisen for denne busrejse med Albatros Travel på tværs af USA inkluderer blandt andet dansk rejseleder, fly, udflugter jf. program og indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse.

Spar 5.000,- ved afrejse 27-04-2016

Transport foregår ifølge Albatros Travel i komfortabel bus med aircondition.

Find flere billige rejser til USA

En busrejse med dansk rejseleder er en god mulighed for at udforske et stort, nyt rejsemål som USA. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på busrejser i USA og resten af verden.

By | februar 9th, 2016|Kommentarer lukket til Tværs over USA – spar 5000,-

About the Author: