Turistbureauer

/Turistbureauer

Turistbureauer

Turistbureauer

På TravelForum finder du link til de forskellige landes officielle turistbureauer, men også til regionale turistkontorer som f.eks. en region i Italien eller en storby som Amsterdam.

Vælg land eller region i oversigten over turistbureauer

Turistbureauerne hjælper gerne med gode råd og inspiration til en rejse. På langt de fleste turistkontorer kan du bestille kataloger om lande og områder, ligesom du kan få vejledning omkring transport og lokale forhold. Mange turistbureauer skal spare, og derfor vil du opleve at mange efterhånden henviser til deres hjemmeside og kun har få ansatte. Du kan dog altid kontakte et turistbureau via. mail. Har du brug for et godt rejsetip så check også de mange rejsetips her på siden.

Finder du et turistbureau der mangler på listen må du meget gerne kontakte os. Der er lande i verden der ikke har deres eget turistbureau, enten fordi de er så små som f.eks. Ascencion, eller fordi landende ikke modtager turister som f.eks. Afghanistan. I de lande der ikke har en officiel hjemmeside fra turistbureauet, har vi forsøgt at finde andre sider med nyttige informationer. Har du et godt tip om en informativ hjemmeside, hører vi gerne fra dig.

By | november 15th, 2010|Kommentarer lukket til Turistbureauer

About the Author: