Information om Trinidad og Tobago

/Information om Trinidad og Tobago

Information om Trinidad og Tobago

Information om Trinidad og Tobago

Trinidad er den største ø i den caribiske øgruppe; Windward-øerne, og er en livlig destination og travlt forretningscenter for hele regionen. Trinidad er en særpræget caribisk destination med et bjergrigt og frodigt landskab, og naboøen Tobago med nogle helt fantastiske strande.

Port-of-Spain – den største by i Trinidad

Port-of-Spain er en travl by med omkring 300.000 indbyggere og er en af de største byer i hele Caribien. Byen er ikke ligefrem en turistmagnet i Trinidad og Tobago, men har en veludviklet infrastruktur og kan imødekomme de fleste behov. Maracas Bay, som ligger 40 minutters kørsel væk, var oprindeligt en fiskerby, og har en bred sandstrand, samt en livlig og charmerende atmosfære.

Seværdigheder på Trinidad

Trinidads indre landskab er bjergrigt og frodigt, og virker tillokkende med sine spændende skovruter, som afslører adskillige dejlige landsbyer med typisk vestindisk charme. San Fernando er en anden travl by, som ligger syd for Port-of-Spain. Hvis man ønsker at undslippe menneskemængderne, så kan det anbefales at tage en tur til Manzanilla Beach på den lidt barskere vestkyst.

En af Trinidads populære seværdigheder er Asa Wright Nature Center, som er en interessant og populær tidligere kakao- og kaffeplantage midt i regnskoven. Fugleelskere kan få øje på hundredvis af fantastiske og farverige fuglearter i Caroni Bird Sanctuary, hvor man også kan komme på en bådtur igennem det tropiske skovområde. En anden unik og interessant seværdighed i Trinidad er Pitch Lake, som er en af de vigtigste kilder i verden til udvinding af bitumen.

Tobago – fantastiske strande og snorkling

Hvis man primært kommer for sol, strand og vand, så vil man klart være bedre stillet på Trinidads mindre naboø, Tobago, hvor man finder fantastiske hvide sandstrande, krystalklart vand og fremragende hoteller. Crown Point er det mest aktive område, velegnet til badning og snorkling, men ikke overrendt af turister. Det er også værd at udforske Tobago med en køretur langs de blæsende kystveje. De attraktive fiskerlandsbyer, Speyside og Charlotteville, er interessante destinationer. Buccoo Reef er fremragende til dykning og Fort King George byder på en interessant pause fra strandlivet.

”Trinnies” som indbyggerne nogle gange kaldes, er blandt nogle af de livligste mennesker i Caribien, og dette afspejles blandt andet i det enorme og farverige karneval. Overalt på øerne lyder tonerne fra reggae og rom punchen flyder i lange baner.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Trinidad og Tobago

About the Author: