Trekking og strandidyl i Colombia

/Trekking og strandidyl i Colombia

Trekking og strandidyl i Colombia

Trekking og strandidyl i Colombia

En aktiv ferie i vinterhalvåret er ikke nødvendigvis ensbetydende med skiferie. Tag for eksempel i stedet med Kipling Travel til Colombia på en spændende rejse med kultur, trekking og badeferie ved den caribiske kyst.

Kultur- og naturoplevelser i Colombia

Denne rejse med Kipling Travel starter i Colombias hovedstad Bogota, hvor du på en guidet byrundtur oplever nogle af millionbyens største seværdigheder og også får tid til på egen hånd at gå på eventyr.

Derefter går turen videre til den historiske kystby Cartagena, som ifølge Kipling Travel er den smukkeste og interessante by i Colombia, hvor du fornemme historiens vingesus og ægte spansk kolonistil. Efter nogel oplevelsesrige dage i og omkring Cartagena, er der trekking på programmet.

Glæd dig til et enestående 4 dages trek gennem regnskov og jungle frem til den unikke Ciudad Perdida, kendt som “Lost City”, et intakt ruinkompleks og Colombias svar på Machu Picchu. Rejsen sluttes af med afslappende strandliv ved Palomino og spændende vandreture til blandt andet en autentisk Kogi-indianer landsby.

Afrejse 18/3 med dansk rejseleder. 16 dage til kr. 25.998,- pr. person.

Find flere tilbud på aktive ferier

Trænger du til noget afveksling fra den sædvanlige skiferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere spænende rejsetilbud på aktive ferier i vinterhalvåret.

Find også mere inspiration i vores mange beskrivelser af rejsemål i hele verden.

By | oktober 23rd, 2015|Kommentarer lukket til Trekking og strandidyl i Colombia

About the Author: