Trekking i Atlasbjergene

/Trekking i Atlasbjergene

Trekking i Atlasbjergene

Trekking i Atlasbjergene

Tag med på Kipling Travel’s trekkingtur uden for standardruterne i Atlasbjergene. Glæd dig til en oplevelsesrig ferie med vidunderlige stier i Berbernes land og Atlasbjergenes fire bjerge over 4.000 meter. Priser fra 11.998,-

Ultimative Høje Atlas

Kipling Travel har valg at krydre deres højrute med Atlasbjergenes fire bjerge over 4.000 meter: Adrar n’Dern 4.001 meter, Ouanoukrim 4.088 meter, Bouguinoussen 4.025 meter og selvfølgelig Toubkal 4.167 meter.

Du får altså god mulighed for at udfordre dig selv og støvlerne på denne vandreferie. Men udover storslået bjerglandskaber kan du også glæde dig til masser af spændende kulturelle oplevelser, ikke mindst i mødet med berberne.

I starter og slutter for eksempel rejsen i fantastiske Marrakech, hvor der er god tid til på egen hånd at udforske byen. Ligeledes passeres undervejs på trekket flere berberlandsbyer.

Ifølge Kipling Travel vandrer I på trekkingturen som regel 5-7 timer inkl. pauser og der er for det meste god tid til hygge og afslapning om eftermiddagen. Bagage samt al fælles bagage som telte og køkkengrej bliver båret af muldyr. Du skal derfor kun selv sørge for en dagstursrygsæk til vand, fotoudstyr osv.

Trekkingturen kan sagtens gennemføres uden bestigningerne.

Afrejse 17. september 2016.

Find flere aktive ferier

Er du ikke typen, som kan ligge hele ferien ved poolen? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere spændende aktive ferier i hele verden.

By | maj 20th, 2016|Kommentarer lukket til Trekking i Atlasbjergene

About the Author: