Tre apps der kan gøre rejselivet nemmere i 2014

/Tre apps der kan gøre rejselivet nemmere i 2014

Tre apps der kan gøre rejselivet nemmere i 2014

Tre apps der kan gøre rejselivet nemmere i 2014

Den anden dag forudsagde vi, at rejseapps bliver en trend i 2014. I dag ser vi nærmere på tre apps, der gør rejsen nemmere.

Find billig overnatning overalt i Europa, find ud af hvor meget du skal give i drikkepenge – og hav vekslekurserne lige ved hånden.

Apps er der for at gøre de besværlige og kedelige ting ved rejsen nemmere og sjovere.

Ram rigtigt med drikkepengene

Vi danskere er ikke vant til at give drikkepenge herhjemme, men mange andre steder i verden er det et krav. Og der bliver ikke set med milde øjne på dig, hvis du glemmer drikkepengene.

Med app'en Tipping Bird er det nemt at finde ud af, hvor meget du skal give i drikkepenge i forskellige lande. Det er dog altid en god idé lige at tjekke regningen, inden du giver det anbefalede beløb, for nogle steder lægges drikkepenge automatisk oveni regningen.

App'en er til Android, men der findes tilsvarende til iOS

Find camping med iCampsites

Med informationer om mere end 8000 campingpladser fordelt over Europa er iCampsites den perfekte rejseledsager for alle campister, der tager på eventyr på kontinentet eller i Storbritannien. App'en er til dels baseret på brugernes egne oplysninger om campingpladserne.

Der er muligt med iCampsites at finde campingpladser, der opfylder dine særlige krav. For eksempel kan du sortere, så kun campingpladser, der tillader hunde, vises. Som navnet antyder, er iCampsites til iOS.

Vekslekurser ved hånden med Xe

Går din rejse rundt til mange lande, er Xe en glimrende app. Du har så altid den nyeste vekslekurs lige ved hånden. Det kan spare dig for mange penge, da der er en del hustlende "vekselerer" derude.

Xe har stort set alle de valutaer, der er i brug rundt om i verdens mange lande. Ja, Xe understøtter endda den meget omtalte digitale valuta Bitcoin!

Husk altid, når du bruger online apps i udlanet, så bruger du datatrafik, som kan være meget dyrere, end du er vant til herhjemme. God rejselyst med apps i lommen!

By | januar 16th, 2014|Kommentarer lukket til Tre apps der kan gøre rejselivet nemmere i 2014

About the Author: