Information om Toscana

/Information om Toscana

Information om Toscana

Information om Toscana

Toscana er en af de mest populære regioner i Italien. Trods populariteten har Toscana dog formået at bevare den charmerende kultur og livsglæde, som sammen med regionens smukke natur tiltrækker besøgende fra hele verden.

I Toscana mødes du af bølgende bakkelandskaber, idylliske middelalderbyer, vinmarker så langt øjet rækker, og kendte byer som Siena og Firenze, der er rige på smuk kunst og arkitektur.

Nogle af Italiens største personligheder stammer fra Toscana; Dante, Leonardo da Vinci og Michelangelo, hvis værker, du har mulighed for at betragte i for eksempel Firenze.

Toscansk charme

En rejse til Toscana er en rejse til det ægte Italien, og for mange rejsende inkluderer højdepunkter besøg ved blandt andet Det skæve tårn i Pisa og middelalderbyen Lucca. Men Toscana er også ensbetydende med kulinariske opleveser med pragtfulde lokalt producerede vine og et udsøgt køkken, hvor de lokale råvarer står i centrum.

Det bedste tidspunkt at besøge Toscana

Ligesom i resten af Italien kan det midt på sommeren blive meget varmt i Toscana, og særligt i august skal man desuden være opmærksom på at italienerne selv holder ferie, hvilket betyder at mange restauranter og butikker kan være lukkede. I forhold til klima og turisttrængsel anbefales rejser til Toscana i forårs- og efterårsmånederne. Særligt maj, juni og perioden fra sidste halvdel af september til slutningen af oktober fremhæves ofte som det bedste tidspunkt at besøge Toscana.

Rejser til Toscana

Toscana er et af de rejsemål i Europa som de fleste rejsebureauer har i programmet og det er uanset om du vil rejse til Toscana på egen hånd med fly, som kør selv ferie, på gruppe rejse med dansk rejseleder eller bestille en pakkerejse med alt inkl.

Her på TravelForum kan du læse om de forskellige rejsebureauer som tilbyder rejser til Toscana, og du kan få inspiration til din ferie i de mange indlæg om rejser til denne skønne region i Italien. Liste med alle rejsebureauer

Læs også: hvorfor vælge et rejsebureau til ferien i Toscana

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Toscana

About the Author: