Tjek Trustpilot inden du bestiller din flybillet

/Tjek Trustpilot inden du bestiller din flybillet

Tjek Trustpilot inden du bestiller din flybillet

Tjek Trustpilot inden du bestiller din flybillet

Stort set alle danskere bruger Momondo når, de skal lede efter en billig flybillet. Sammenlignings tjenester er populære, men sender brugeren videre til forskellige hjemmesider, som står for salget af flybilletter. I de fleste tilfælde, bestiller man flybilletten, tager på ferie og kommer en oplevelse rigere hjem.

Uheldet kan være ude, du kan have lavet en fejl i indtastning af navnet, bestilt en forkert dato eller ønsker blot at høre om mulighederne for at lave en ændring hos et af onlinebureauerne. Det er her, det går hen og bliver spændende. Tjek listen med sider som sælger flybilletter på Trustpilot

Vi blev nysgerrige, da flere af anmeldelser omkring Momondo, oplevede at de steder, som kunderne kom hen, var “dårlige” udbydere. Inden du læser anmeldelserne, inden på Trustpilot, skal du huske, at det er kundernes subjektive vurderinger.

Uigennemsigtige regler og gebyr

Vi har undersøgt en del af de selskaber som ligger i bunden på Trustpilot og der nogle interessante opdagelser.

1. Flybillet.dk, Supersaver, Seat24, Gotogate, Goleif, Budjet er alle ejet af samme svenske koncern

2. Alle flybookingsiderne som ligger i bunden på Trustpilot, er udenlandske selskaber

3. Størstedelen tager penge for at lave kundeservice også selvom du ikke skal bruge den

Generelt er der nogle udfordringer, især når eksempelvis flybillet.dk skriver i sine betingelser, at man desværre ikke kan hjælpe kunder med forespørgsler, medmindre man tilkøber en servicepakke til 149 kroner.

Normalt skal man tage anmeldelser på nettet med et gran salt, men når så mange samstemmigt udtaler sig så negativt, så plejer der at være noget om snakken.

Hvem er så billigst?

Vi sammenlignede de to dårligste online bookingsider med Ticket2Travel, som har den højeste rating i kategorien. Her er det lidt påfaldende, at I den direkte sammenligning, er Ticket2Travel billigere end Flybillet.dk og Tripmonster.

København – Bangkok 25. april – 2. maj
4.573 kroner på Flybillet
4.628 kroner på Tripmonster
4.413 kroner på Ticket2Travel

København – New York 2. maj – 9. maj
3.706 kroner på Flybillet
3.741 kroner på Tripmonster
3.571 kroner på Ticket2Travel

Prisen er den billigste fundet på alle sider, men er samme flyselskab. Til Bangkok er det med Emirates og til New York er det med British Airways.

Vi har ikke kunne finde Ticket2Travel via Momondo eller andre sammenligningstjenester. Men én ting er sikkert, at hvis de har så gode ratings på Trustpilot og samtidig har de billigste flybilletter, så giver det ikke mening at bestil flybilletten andre steder. Havde der ikke været penge at spare på Ticket2Travel, ville man nok skulle overveje, om man ønskede at betale den ekstra pris.

By | januar 29th, 2015|Kommentarer lukket til Tjek Trustpilot inden du bestiller din flybillet

About the Author: