Tilbudsrejse til Madeira – 1 uge på firestjernet hotel for 4.298,-

/Tilbudsrejse til Madeira – 1 uge på firestjernet hotel for 4.298,-

Tilbudsrejse til Madeira – 1 uge på firestjernet hotel for 4.298,-

Tilbudsrejse til Madeira – 1 uge på firestjernet hotel for 4.298,-

Venter du utålmodigt på, at det skal blive forår? Hvorfor ikke forkorte ventetiden med en uge på Madeira? Lige nu har Primo Tours et tilbud til de hurtige. Rejs på søndag og få 1 uge på firestjernet hotel for kr. 4.298. Nedsat fra 6.598.

Billig ferie på Madeira

På Madeira skal du bo på Hotel Baia Azul, som ifølge Primo Tours er et firestjernet hotel med en god beliggenhed tæt ved den populære havnepromenaden i Funchal. På hotellet kan du nyde afslappende stunder ved en lækker swimmingpool med børnepool, poolbar og liggestole. I

I nærheden af hotellet ligger desuden ifølge Primo Tours et bredt udvalg af forlystelser som caféer, barer, restauranter og butikker. Der er gratis hotelbus til centrum af Funchal flere gang dagligt.

I skrivende stund er der kun 4 værelser tilbage på Hotel Baia Azul til den ekstra lave pris på kr. 4.298 for 1 uge. Men Primo Tours har dog adskillige andre stærke tilbud på rejser til den portugisiske blomsterø, hvis du ønsker at tage forskud på sommeren.

Find billige rejser til Madeira

Der er mange danske rejsebureauer, som har Madeira i deres program. Du har derfor gode chancer for selv at finde endnu flere gode tilbud på rejser i foråret til den populære ø i Atlanterhavet.

Brug søgemaskinen her på TravelForum, hvis du vil have et hurtigt overblik over de aktuelt bedste rejsetilbud til Madeira.

By | marts 3rd, 2015|Kommentarer lukket til Tilbudsrejse til Madeira – 1 uge på firestjernet hotel for 4.298,-

About the Author: