Tilbud på Thailand til vinter – Khao Lak

/Tilbud på Thailand til vinter – Khao Lak

Tilbud på Thailand til vinter – Khao Lak

Tilbud på Thailand til vinter – Khao Lak

Lige nu kan du sikre dig en billig rejse til Thailand den kommende vinter. Check Point Travel har sikret sig billige flybilletter, så du kan nyde vinteren i Khao Lak til en uhørt lav pris. 15 dage fra kr. 9.295 pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Bestil din vinterrejse til Thailand tidligt

Dette rejsetilbud gælder ifølge Check Point Travel så længe, der er ledige pladser. Du skal derfor ikke vente med at bestille, hvis du vil skifte trist dansk vintervejr ud med varme og dejlige badestrande i Sydthailand.

Denne rejse til Khao Lak inkluderer et 12 nætters ophold på Apsara Beachfront Resort and Villa, som ifølge Check Point Travel er et lækkert 4-stjernede resort ned til en langstrakt palmestrand og Andamanhavets klare blå vand.

Når du ikke slapper af på strandene, som er blandt de flotteste i Thailand, er Khao Lak også et godt udgangspunkt for at tage på spændende udflugter til for eksempel snorkelture ved Similan og Surin-øerne. Lej eventuelt også et par cykler og udforsk de lokale markeder, landsbyliv, stemningsfulde templer og små gadekøkkener.

15 dage f.eks. i februar 2016 fra kr. 9.295 pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Flere billige rejser til Thailand

Du kan selv finde flere billige rejser til Thailand og andre varme rejsemål denne vinter i søgemaskinen her på TravelForum. Vil du selv sammensætte din rejse, kan du også bruge søgemaskinen til at finde de bedste tilbud på flybilletter og hoteller.

By | september 15th, 2015|Kommentarer lukket til Tilbud på Thailand til vinter – Khao Lak

About the Author: