Tilbud på rundrejse til Færøerne

/Tilbud på rundrejse til Færøerne

Tilbud på rundrejse til Færøerne

Tilbud på rundrejse til Færøerne

Kom tæt på den særegne nordiske kultur På Færøerne på denne rundrejse fra Risskov Rejser, hvor du har følges af en rejseleder, der selv har besøgt øerne mere end 200 gange. 6 dage fra kr. 9.995

Natur- og kulturoplevelser i det grønne ørige

Denne rundrejse byder ifølge Risskov Rejser først og fremmest på store naturoplevelser. Glæd dig for eksempel til at opleve fuglefjelde med søpapegøjer og lomvier, mødet mellem de dramatiske klippekyster og det store hav og grønne fjelde, hvor fårene regerer.

Du får dog også rig lejlighed til at opleve Færøernes levende kultur, hvad enten det er i små, farverige bygder ved de dybe fjorde eller i Tórshavn. Base for rejsen er det 4-stjernede Hotel Hafnia i centrum af Færøernes hovedstad med butikker næsten rundt om hjørnet og en flot panoramaudsigt over byen og havnen fra tagterrassen. Herfra tager I blandt andet på heldagsudflugt til Suðuroy – den sydligste af Færøerne – og maleriske, interessante bygder som Gjógv, Saksun og Tjørnuvík.

Alt sammen i selskab med den danske rejseleder, der har stort kendskab til det grønne ørige.

Rejs for eksempel 14/5 eller 16/ 2017, 6 dage fra kr. 9.995. Det inkluderer blandt andet flyrejse, overnatning og udflugter.

Du kan læse mere Færøerne her på TravelForum, hvor du også kan finde endnu flere interessante rejsetilbud fra en lang række rejsebureauer.

By | januar 27th, 2017|Kommentarer lukket til Tilbud på rundrejse til Færøerne

About the Author: