Tilbud på oplevelsesrige rejser til Thailand

/Tilbud på oplevelsesrige rejser til Thailand

Tilbud på oplevelsesrige rejser til Thailand

Tilbud på oplevelsesrige rejser til Thailand

InterTravel har lige nu gode tilbud på rejser til Thailand med oplevelsesrige dage i Bangkok og Chiang Mai, før turen går til en af Thailands badedestinationer. 16 dage kr. 9.590,-

Billig badeferie i Thailand

Dette rejsetilbud fra InterTravel er en enestående mulighed for at opleve flere sider af det smukke Thailand til en god pris.

Din ferie i Thailand begynder med 3 nætter i den pulserende hovedstad, Bangkok, hvorefter der venter 4 nætter i Nordthailands mere rolige hovedstad Chiang Mai, som blandt meget andet byder på spændende templer og udflugter til de omkringliggende bjerglandsbyer.

Efter nogle oplevelsesrige dage venter der dig herefter dejlig afslapning med 6 nætters badeferie i Hua Hin, på Phuket eller en af Thailands andre badedestinationer. Her står den ifølge InterTravel udover afslapning ved swimmingpoolen og standen på gode muligheder for shopping og spændende sightseeingture. 16 dage kr. 9.590,-

Afrejseperiode 29-01-2015 – 31-10-2015

Bestil en billig rejse til Thailand

Vil du finde den billigste rejse til Thailand eller en anden badedestination? I søgemaskinen her på siden er det nemt at finde de billigste rejser til Thailand med danske rejsebureauer, ligesom du også kan finde billige flybilletter og hoteller.

By | februar 24th, 2015|Kommentarer lukket til Tilbud på oplevelsesrige rejser til Thailand

About the Author: