Tilbud på oplevelsesrig rejse til San Francisco og Hawaii

/Tilbud på oplevelsesrig rejse til San Francisco og Hawaii

Tilbud på oplevelsesrig rejse til San Francisco og Hawaii

Tilbud på oplevelsesrig rejse til San Francisco og Hawaii

Kombiner USA's hyggeligste storby San Francisco med badeferie og fantastiske naturoplevelser på Hawaii. 14 dages rejse fra kun kr. 12.995 hos Check Point Travel.

Storbyliv og badeferie i én rejse

Denne rejse til Californien og Hawaii fra Check Point Travel er en enestående mulighed for først at bruge et par dage på at udforske spændende museer, restauranter og seværdigheder i den hyggelige storby San Francisco på USA’s vestkyst, før I fortsætter mod fantastiske naturoplevelser på to af de smukkeste øer i Hawaii.

På Hawaii skal I bo på Big Island og Oahu, hvor I på begge øer kan se frem til spektakulære naturoplevelser med golde vulkanlandskaber, tætte regnskove, snorkling på koralrev og skønne strande.

Har I efter denne kombination stadig appetit på flere oplevelser, er der ifølge Check Point Travel mulighed for at arrangere et stop på hjemvejen i for eksempel New York, Chicago eller Washington. Det kan være en chance for at shoppe eller blot mærke stemningen i de berømte byer.

Priser fra kr. 12.995 ved 2 voksne + 2 børn.

Find flere billige rejser online

Skal jeres næste familieferie også være rig på nye oplevelser? I rejse-søgemaskinen her på TravelForum kan I finde flere billige rejser for hele familien til USA.

Søgemaskinen sammenligner priser og finde masser af gode tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på familiens sommerferie.

By | august 20th, 2014|Kommentarer lukket til Tilbud på oplevelsesrig rejse til San Francisco og Hawaii

About the Author: