Tilbud på Nepal rundrejse

/Tilbud på Nepal rundrejse

Tilbud på Nepal rundrejse

Tilbud på Nepal rundrejse

Se Nepal "bag facaden" på Kipling Travel's store rundrejse, hvor du vil oplev Nepal fra lavland til højland i en mindre gruppe med dansk ekspertrejseleder - fra kun 14.980,-

Specialister i Nepal

Kipling Travel, som er specialister i rejser til Nepal, lover en fantastisk kultur- og rundrejse med oplevelser for alle sanser.

Der er mange nye indtryk lige fra ankomsten i Nepals hovedstad Kathmandu, hvor I skal besøge en række unikke seværdigheder såsom Nepals vigtigste hindutempel, Pashupatihnath, Nepals største og vigtigste buddhistiske stupa, Bhoudanath, og det gamle kongepalads. I vil undervejs også udforske de gamle spændende gader og gyder, som for alvor giver indtryk af hvor forunderlig en by Kathmandu er.

Dagene i Nepal byder derefter på en rundrejse til andre interessante byer og seværdigheder. Glæd dig for eksempel til at opleve Nuwakot, den gamle kongeby som ifølge Kipling Travel er en af Nepals bedst bevarede hemmeligheder. Her besøger I blandt andet den lokale skole, som Kipling Travel har støttet gennem en årrække.

Rundrejsen i Nepal byder naturligvis også på masser af smuk natur med for eksempel safari i nationalparken Chitwan og i klart vejr gode udsigter til Himalaya-bjergene.

Første afgang på denne rundrejse er 6. februar 2014, hvor der i skrivende stund stadig er ledige pladser.

Find flere billig rundrejser i Nepal

Søger du en billig rundrejse med dansk rejseleder til Nepal? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rundrejser til Nepal og mange andre spændende rejsemål.

Vil du hellere rejse på egen hånd, kan du også bruge søgemaskinen her på siden til at finde de billigste fly og hoteller.

By | november 27th, 2013|Kommentarer lukket til Tilbud på Nepal rundrejse

About the Author: