Tilbud på luksusbadeferie i Thailand

/Tilbud på luksusbadeferie i Thailand

Tilbud på luksusbadeferie i Thailand

Tilbud på luksusbadeferie i Thailand

Check Point Travel har lige nu ekstra lav introduktionspris på en luksusbadeferie i Khao Lak. 15 dage fra kun 7.895 kr. inklusiv fly, 4+ resort, transport og morgenmad.

Luksus til spotpris

Check Point Travel tilbyder som de første i Danmark rejser til det helt nye, stilfulde luksushotel La Vela i Khao Lak. Her får I med dette introduktionstilbud 12 nætter på det 4+ resort, som har luksuriøse omgivelser med to swimmingpools, flot privat strand og store værelser med plads til 4 personer.

Resortet som åbner i april 2017, er ifølge Check Point Travel et godt valg for både familier og par med afslapning og kvalitetstid i moderne og stilrene omgivelser.

Afslapning og spændende oplevelser

Vil I ikke dase hele ferien ved poolen eller på stranden? Så har I også et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Sejl for eksempel en tur til nogle af Thailands bedste snorkeldestinationer omkring Similan og Surin-øerne. Eller hvad med at hilse på elefanter og tage på junglevandring i Khao Sok National Park?

Dette introduktionstilbud inkluderer blandt andet også 10 procent rabat på a la carte-kortet i restauranterne (ikke drikkevarer) samt
10 procent rabat på spa-behandlinger.

15 dage fra kr. 7.895 pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

By | december 29th, 2016|Kommentarer lukket til Tilbud på luksusbadeferie i Thailand

About the Author: