Tilbud på kulturrejse til Andesbjergenes højdepunkter

/Tilbud på kulturrejse til Andesbjergenes højdepunkter

Tilbud på kulturrejse til Andesbjergenes højdepunkter

Tilbud på kulturrejse til Andesbjergenes højdepunkter

Tag med Kipling Travel på en enestående 13 dages kulturrejse til Peru og oplev Andesbjergenes absolutte højdepunkter. 13 dage til priser fra 18.380,-

På denne kulturrejse kan du ifølge Kipling Travel blandt andet glæde dig til at besøge Sydamerikas arkæologiske hovedstad, Cuzco, som er en af Sydamerikas ældste byer. En kulturrejse til Peru ville naturligvis heller ikke være komplet uden et besøg ved det sagnomspundne Machu Picchu, som af mange med rette anses for at være en af Sydamerikas største kulturhistoriske attraktioner.

Derudover kan du se frem til en en fantastisk køretur over højsletten til Puno ved Titicacasøens bred. Her sejler I ud og besøger de flydende Uros øer og Amantani Island, hvor I med en overnatning hos en indiansk familie får chancen for at komme i kontakt med den lokale befolkning.

Kulturrejsen sluttes af med et besøg i en af Sydamerikas mest spændende hovedstæder, La Paz i Bolivia, hvorfra I flyver tilbage til København.

Prisen for denne kulturrejse inkluderer blandt andet fly t/r, overnatning, entreer og rundture ifølge program og lokale engelsktalende guider.

Læs mere om seværdighederne i Peru og find flere spændende tilbud på kulturrejser her på TravelForum.dk

By | august 8th, 2013|Kommentarer lukket til Tilbud på kulturrejse til Andesbjergenes højdepunkter

About the Author: