Tilbud på jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

/Tilbud på jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

Tilbud på jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

Tilbud på jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

I juni markerer Check Point Travel deres 20-års jubilæum ved at sætte prisen ned på rejsen "San Francisco og Hawaii". Nyd en ferie med både spændende storby og storslået natur. 14 dage fra 11.995 kr.

Billig jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

På denne rejse starter I med nogle dage i hyggelige San Francisco, hvor der er tid til at opleve de mange seværdigheder i USA’s hyggeligste storby som udsigten fra Golden Gate Bridge, fængselsøen Alcatraz og den charmerende Chinatown.

Derefter fortsætter I til to af de mest interessante Hawaii-øer, Big Island og Oahu. Her venter jer store naturoplevelser med smukke strande, frodig jungle, farvestrålende koralrev og aktive vulkaner.

I kommer nemt rundt i eget tempo med lejebilen, som er til rådighed i dette rejsetilbud fra Check Point Travel. Den giver jer friheden til selv at bestemme om dagene skal bruges på at nyde de mange dejlige strande, eller eventuelt på spændende udflugter længere inde i landet med fascinerende vulkanlandskaber, regnskove og kulturelle seværdigheder.

“San Francisco og Hawaii ” er månedens jubilæumsrejse – normalpris fra kr. 12.495. Nu 14 dage fra kr. 11.995 pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Find din drømmerejse her

Jubilæumsrejse fra Check Point Travel er med sikkerhed en uforglemmelig oplevelse. Du kan selv finde endnu flere spændende rejsetilbud i søgemaskinen her på siden.

Brug også rejse-søgemaskinen til at finde de billigste fly og hoteller, hvis du selv ønsker at arrangere din ferie.

By | juni 9th, 2016|Kommentarer lukket til Tilbud på jubilæumsrejse til San Francisco og Hawaii

About the Author: