Tilbud på golfrejser i foråret

/Tilbud på golfrejser i foråret

Tilbud på golfrejser i foråret

Tilbud på golfrejser i foråret

Længes du efter at gå en runde golf i korte ærmer? Bravo Tours har netop nu tilbud på 12 golfdestinationer, hvor du kan nyde godt af gode baner og et solrigt golfvejr.

Golfrejser til tilbudspris

Bestiller du din ferie til en af de 12 golfdestinationer, kan du lige om lidt nyde skønt golfvejr. Tag for eksempel afsted i slutningen af april til Mallorca, hvor du fra 6.298 kr. (en besparelse på 1.200 kr.) får 3 x golf og ophold på de 4-stjernet Hotel Agua Beach – et hotel kun for voksne i den rolige og eksklusive del af Palmanova. Afgang 25. april fra København.

Eller hvad med en golfrejse til Andalusien med ophold på Islantilla Golf Resort, som har 27 huller fordelt på tre forskellige sløjfer kun 5-10 minutters gang fra værelserne. Afgang 29. april fra Billund fra 5.998 kr, du sparer 1.500 kr.

Golfrejserne er altid 8 dage, men ifølge Bravo Tours har du også mulighed for at kombinere almindelige ferietilbud med golf. Kontakt eventuelt Bravo Tours for et uforpligtende tilbud.

Prisen for din golfrejse er inkl. fly t/r, hotel (evt. med pension), golf og transport af golfbag.

Find din næste billige golfrejse selv

Trænger du til at trimme golfformen efter en lang vinterpause? I søgemaskinen her på siden, kan du selv finde mange flere gode tilbud på rejser til ideelle golfdestinationer i for eksempel Spanien, Portugal og Tyrkiet.

By | april 19th, 2016|Kommentarer lukket til Tilbud på golfrejser i foråret

About the Author: