Tilbud på familieferie i Florida – 11 dage fra kr. 7.295

/Tilbud på familieferie i Florida – 11 dage fra kr. 7.295

Tilbud på familieferie i Florida – 11 dage fra kr. 7.295

Tilbud på familieferie i Florida – 11 dage fra kr. 7.295

En ferie i Florida med oplevelser for hele familien. Berømte forlystelsesparker, store naturoplevelser og de bedste badestrande i USA. Tilbud fra Check Point Travel.

Familieferie i Florida med det hele

Florida er et perfekt mål for en familieferie i USA. I Orlando kan I for eksempel glæde jer til sjove dage i forlystelsesparker af absolut verdensklasse såsom Disney World og Universal Studios.

Florida er dog naturligvis meget mere end forlystelsesparker. Her kan I både tage på shopping og nyde godt af mærkevarer til en brøkdel af priserne, samt få store naturoplevelser i Everglades National Park, der er berømt for sine alligatorer.

Endelig er en rejse til “The Sunshine State” også en chance for at dase på nogle af de bedste badestrande i USA. Ifølge rejseplanen fra Check Point Travel slutter I således ferien af i den hyggelige badeby Fort Myers, som desuden er et godt udgangspunkt for sejlture til Key West.

11 dage fra kr. 7.295 pr. person ved 2 voksne og 2 børn (2-11 år). Prisen inkluderer blandt andet fly t/r, overnatninger og 9 døgns billeje med fri kilometer og forsikringer. Afhentning og aflevering i Miami lufthavn.

Find billig rejser til USA

Skal jeres næste ferie gå til USA, kan du finde flere gode tilbud på pakkerejser og flybilletter i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen får du hurtigt et overblik over de bedste rejsetilbud og kan nemt finde den rejse, som passer bedst til jeres ønsker og budget.

By | februar 27th, 2015|Kommentarer lukket til Tilbud på familieferie i Florida – 11 dage fra kr. 7.295

About the Author: