Tilbud på en anderledes Afrika oplevelse

/Tilbud på en anderledes Afrika oplevelse

Tilbud på en anderledes Afrika oplevelse

Tilbud på en anderledes Afrika oplevelse

Oplev Namibia som ligger ud til Atlanterhavet og omkranset af Angola mod nord, Sydafrika mod syd og Botswana mod øst, på denne rejse med Kipling Travel. 16 dage fra: 19.998,-

En unik ferie i det sydligste Afrika

Namibia er goldt og øde, men samtidigt utroligt smukt og fascinerende. Du kan derfor se frem til en unik oplevelse på denne rejse i det sydlige Afrika.

Selvom landet er over 19 gange større end Danmark, bor her kun 2,2 millioner mennesker. Der er derfor store områder, som er stort set ubeboede. På denne rejse fra Kipling Travel skal du blandt meget andet opleve den smukke Namib ørken og Sossuvlei med de kæmpestore røde sandklitter og de udtørrede saltsletter. Glæd dig også til Fish River Canyon, sæler og skibsvrag på Skeleton Coast, den hyggelige lille by Swakopmund og ikke mindst Etosha National Park.

I rejsen ‘Kiplings Namibia’ er der blandt andet inkluderer fly København-Namibia t/r, billeje, velkomstpakke med udførlig rutebeskrivelse, kort m.m. samt overnatning i delt dobbeltværelse.

Find flere billige rejser til Afrika

Drømmer du om at opleve det store kontinent mod syd? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Namibia og mange andre afrikanske lande.

Der er for eksempel adskillige danske rejsebureauer, som arrangerer safarirejser til Sydafrika lige syd for Namibia.

By | september 15th, 2016|Kommentarer lukket til Tilbud på en anderledes Afrika oplevelse

About the Author: