Tilbud på aktiv ferie i Toscana

/Tilbud på aktiv ferie i Toscana

Tilbud på aktiv ferie i Toscana

Tilbud på aktiv ferie i Toscana

Rejs til Toscana i april, maj eller juni og få ekstra meget for pengene! Hos Hideaways får du lige nu en masse gratis aktiviteter med i prisen på et af rejsebureauets mest familievenlige “gemmesteder” i Toscana. Glæd dig til en ferie med gratis ridning, vinsmagning, tennisbane, cykelleje og SPA-adgang.

Aktiv ferie i Toscana for hele familien

Castellara di Tonda beskrives af Hideaways som et charmerende landsted, der ligger i bekvem udflugtsafstand til Toscanas attraktioner og byer såsom Pisa, Siena, Firenze og San Gimignano.

Rundt om i bakkerne på det 280 hektar store område ligger 12 små huse med ferielejligheder af forskellige størrelse, adskillige swimmingpools, børnepools, ”kids club”, tennisbane, SPA, rideskole og meget mere. Stedet er kort sagt ideelt for dig, som søger en aktiv ferie eller familieferie i Toscana.

Udover ferieboligerne og de mange aktivitetmuligheder benytter ejerne af Castellara di Tonda også de 280 hektar til at producere både egen vin, olivenolie, honning og marmelade, som du kan købe i hotellets butik.

Gratis aktiviteter i april, maj og juni

Bestiller du en ferie på Castellara di Tonda med ankomst i april, maj eller juni, kan du nyde godt af en række gratis aktiviteter, som der normalt betales ekstra for under opholdet: brug af tennisbane, adgang til SPA’en (betaling for behandlinger m.m.), en times gratis ridning for både øvede og begyndere, adgang til driving range (mindre golfbane), vinsmagning i Castallere di Tondas egen vinkælder samt leje af cykler for både børn og voksne.

Læs mere om tilbuddet og om at holde ferie på Castellara di Tonda hos Hideaways

Du kan også selv finde endnu flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på siden.

By | marts 30th, 2016|Kommentarer lukket til Tilbud på aktiv ferie i Toscana

About the Author: