Tilbud på afslappende badeferie i Phuket

/Tilbud på afslappende badeferie i Phuket

Tilbud på afslappende badeferie i Phuket

Tilbud på afslappende badeferie i Phuket

Find sommertøjet frem igen! Hos InterTravel kan du rejse billigt på badeferie i Thailand denne vinter. Nyd en vinterferie med skønne strande og et væld af spændende udflugtsmuligheder. 13 dages rejse fra kun kr. 7.490,-

Vinterferie på stranden

Thailand er på mange måder et ideelt rejsemål, hvis du har brug for at lade batterierne op med sol og varme i løbet af vinteren. Hos InterTravel kan du finde en bred vifte af rejser til badebyer i det smukke land.

Lige nu kan du for eksempel få en 13 dages rejse til Phuket – Thailand største og mest populære ø – hvor du kan nyde afslappende strandliv, restauranter og ikke mindst et dejligt klima. Dertil kommer de mange muligheder for at tage på spændende udflugter og for at have en aktiv ferie med for eksempel dykning.

Du skal ifølge InterTravel bo få hundrede meter fra en af de bedste strande i Thailand og vil nok komme til at bruge en stor del af ferien her. Det kan dog også anbefales at tage på sejltur til nogle af de andre øer eller på junglesafari i nationalparken, Khao Sok, få timers kørsel fra Phuket.

Find flere billig badeferier i Thailand

Lyder en billig badeferie i Thailand, som den helt rigtige måde at forkorte vinteren på? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere billige rejser til Thailand og andre varme, solrige rejsemål.

Søgemaskinen finder de billigste rejser fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde de bedste tilbud på din drømmerejse.

By | november 2nd, 2015|Kommentarer lukket til Tilbud på afslappende badeferie i Phuket

About the Author: