Til tops i Afrika – bestig Kilimanjaro

/Til tops i Afrika – bestig Kilimanjaro

Til tops i Afrika – bestig Kilimanjaro

Til tops i Afrika – bestig Kilimanjaro

Bestig Afrikas højeste bjerg via Lemosho-Shira ruten, Kilimanjaros mest spektakulære rute med størst topchance. Trek med Kipling Travel fra 21.998,-

Kilimanjaros mest spektakulære rute

Drømmer du om at nå op på toppen af Kilimanjaro i 5.895 meters højde? Kipling Travel har valgt at benytte den spektakulære Lemosho-Shira-rute, som traverserer halvvejs rundt om bjerget for at give dig større topchancer. Det giver dig ifølge Kipling Travel den mest varierede og smukke af alle ruterne på Kilimanjaro.

Topchancerne forbedres ved at tage god tid til akklimatisering, som samtidig er en mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og udforske de flotte områder.

Bjergbestigning med varieret natur

Glæd dig til at opleve en tur på gennem enestående natur lige fra tæt skov til alpin bjergørken med store plateauer og vulkansk klippe. På selve toppen belønnes du med udsigter i verdensklasse til vulkankrateret, det store savannelandskab og isklipperne ved Northern- og Southern Icefield, samt Rebman gletsjeren.

Det er til tider fysisk hårdt at bestige Kilimanjaro, men ifølge Kipling kræves der ingen forkundskaber udover en god fysik. Der følger desuden en dansk rejseleder samt et lokalt hold med, som sørger for alt det praktiske, mens du selv blot bærer et minimum af bagage – det der skal bruges i løbet af dagen.

Flere afrejser i 2016 til priser fra 21.998,-. Det er for en 11 dages rejse med mulighed for safari eller Zanzibar forlængelse, hvis du har appetit på flere oplevelser.

By | februar 12th, 2016|Kommentarer lukket til Til tops i Afrika – bestig Kilimanjaro

About the Author: