Thailand med dansk rejseleder – fra OK til Wow!

/Thailand med dansk rejseleder – fra OK til Wow!

Thailand med dansk rejseleder – fra OK til Wow!

Thailand med dansk rejseleder – fra OK til Wow!

Der er næppe nogen tvivl om, at den mest populære rundrejse med dansk rejseleder uden for Europas grænser er “Thailand med dansk rejseleder“. Vi har scannet markedet for udbudte rundrejser til Thailand, og det står hurtigt klart, at især de “klassiske” Thailand-rundrejser har mere eller mindre sammenfaldende rejseruter. Et eksempel på en sådan rute er med start i Bangkok, stop i Ayutthaya og Sukothai , videre nordpå til bl.a. Chiang Mai og Chiang Rai, for til sidste af afslutte med badeferie i Hua Hin-området.

Som kunder kan vi nærlæse programmet og sammenligne priser, antal rejsedage, benyttede hoteller, flyforbindelser og inkluderede måltider. Men bliver vi meget klogere af det, når vi står og skal vælge hvilken rundrejse, vi skal spendere vores penge og optjente feriedage på? På papiret minder rundrejserne stadig om hinanden og prisforskellene er relativt små.

Har du selv været på en rundrejse med dansk rejseleder, ved du uden tvivl, hvor vigtig den danske rejseleder og de små detaljer undervejs er. En god rejseleder og et veltilrettelagt program kan gøre en OK tur til en vidunderlig oplevelse for livet. En rundrejse består af adskillige elementer og rejselederen skal i sidste ende være magikeren, der får kabalen til at gå op. Hvad du som kunde, måske ikke ved er, at der stort set altid opstår komplikationer undervejs. Et hotel er overbooket, en restaurant har mandagslukket, en medrejsende bliver syg, vejrforholdene nødvendiggør en alternativ rute, deltagernes individuelle ønsker skal afvejes, så ingen føler sig oversete osv. osv. En rejseleder skal derfor ikke kun have stor viden om destinationen, sproget, kulturen, naturen og de kulinariske aspekter. En rejseleder skal kende enkeltelementerne i rundrejsen, de enkelte leverandører og samarbejdspartnere samt mulige alternativer. Dertil skal han eller hun være menneskekender med god fornemmelse for gruppedynamikker for at sikre, at alle gæster er tilpasse.

Vi har spurgt rejsebureauet Intertravel, hvad der lige præcis gør deres rejseleder i Thailand til noget helt specielt.

“Mere end halvdelen af den feedback, vi får, handler faktisk om vores fantastiske rejeleder. Han har været med til at sammensætte turens rute og udvælge udflugter og hoteller på rundrejsen. Der sker konstante småjusteringer i forhold til den feedback gæsterne giver, således at rundrejsen altid er optimeret. Han har arbejdet tæt sammen med vores lokalguide og de benyttede leverandører i adskillige år, så med hans forbindelser og erfaringer, er vi altid trygge, når der skal handles hurtigt under rejsen. Og så ved vi fra vores kunder, at han altid på en eller anden vis har fået reserveret de bedste pladser på sejlturen og skaffer ekstra god service undervejs. Det er de små ting – de kender ham alle sammen.”

June fra Intertravel afslutter:
“Vi har faktisk haft kunder, der har været på vores Thailand-rundrejse tre gange!”. Du kan læse mere om Intertravels Thailand-rundrejse.

Så inden du booker din Thailand-rundrejse med dansk rejseleder, så spørg ind til rejselederen og se, om du kan finde feedback fra tidligere kunder. Den på papiret samme rundrejse kan nemlig gå fra OK til wow!, når du vælger rigtigt.

By | november 5th, 2014|Kommentarer lukket til Thailand med dansk rejseleder – fra OK til Wow!

About the Author: