Thailand for hele familien – Khao Lak, Khao Sok og Khanom

/Thailand for hele familien – Khao Lak, Khao Sok og Khanom

Thailand for hele familien – Khao Lak, Khao Sok og Khanom

Thailand for hele familien – Khao Lak, Khao Sok og Khanom

Træt af den danske vinterkulde? Hvorfor så ikke tage en tur til dejlige Thailand for at nyde solen og de dejlige strande? Tilbud hos Check Point Trave: 15 dage fra 9.995 kr.

Khao Lak, Khao Sok og Khanom

I kan for eksempel vælge Check Point Travel’s nye rejse “Khao Lak, Khao Sok og Khanom”, der af rejsebureauet beskrives som en oplevelsesrig 15 dages ferie med et udpluk af, hvad Thailand har at tilbyde med lange palmestrande, frodig jungle og afslapning i smukke omgivelser.

Rejsen består af først 5 nætter i stemningsfulde Khao Lak, derefter 2 nætter/ 3 dage med jungleeventyr, flodsejlads og elefantmøde i Khao Sok National Park, hvor I overnatter i luksuriøse telte, og til sidst får I 5 nætter på et lækkert resort ved den lange, uspolerede, kilometerlange sandstrand i Khanom til at fordøje de foregående dages mange indtryk og lade batterierne op inden turen går tilbage til Danmark.

Fra kr. 9.995 pr. person ved 2 voksne og 2 børn. I denne pris er der ifølge Check Point Travel inkluderet fly t/r, transfers, hoteller med morgenmad og flere spændende udflugter.

Billige rejser til varme rejsemål

Synes du at sommeren er for langt væk? Så finde mere inspiration i destinationsbeskrivelserne her på TravelForum til varme, eksotiske rejsemål. Hold dernæst øje med vores rejsetilbud, hvor vi flere gange om ugen omtaler billige rejser fra en bred vifte af rejsebureauer til hele verden.

By | februar 17th, 2017|Kommentarer lukket til Thailand for hele familien – Khao Lak, Khao Sok og Khanom

About the Author: