Information om Tenerife

/Information om Tenerife

Information om Tenerife

Information om Tenerife

Tenerife er et sjældent europæisk ø-paradis med frodige skove, ørkener, vulkaner og et eksotisk plante og dyreliv.

Tenerife er den største og folkerigeste af de syv kanariske øer.

Øen er et populært rejsemål som hvert år tiltrækker mange turister, der bl.a. kommer for at nyde de fantastisk smukke strande og et livligt natteliv.

Højdepunkter på Tenerife

Geografisk er Tenerifes højdepunkt vulkanen Pico del Teide, som er verdens tredjestørste vulkan og tæller som Spaniens højeste punkt (3718 m). Man kan tage en kabelbane op til en højde af 3550 m, og med den rette tilladelse er der mulighed for at bestige toppen.

Et kulturelt højdepunkt på Tenerife er det årlige karneval i Santa Cruz de Tenerife, som er et af verdens største og mest spektakulære. Karnevalet tiltrækker hver februar omkring én million gæster fra nær og fjern.

Tenerifes strande komplementeres af seværdighederne under vandoverfladen. Vandene ved Tenerife er særdeles populære blandt dykkere, og der er adskillige dykkerfirmaer på øen.

Transport på Tenerife

Der er et netværk af busruter som dækker der meste af øen, og busserne kører regelmæssigt. Den nemmeste måde at komme rundt på Tenerife, og bl.a. ud til de mere afsides egne er dog med billeje. En tur rundt på øen i bil er i sig selv en stor oplevelse. Selvom kørslen på bjergvejene kræver koncentration, belønnes man tilgengæld med nogle storslåede udsigter.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Tenerife

About the Author: