Temarejser

/Temarejser

Temarejser

Temarejser

I rejse-søgemaskinen finder du mere end 50 forskellige typer af temarejser, lige fra kulturrejser til cykelferie og safari-rejser. Du kan søge efter tema på din rejse, men også efter rejsebureau og naturligvis i hvilken periode, du ønsker at rejse, samt fra hvilken afrejse-lufthavn din temarejse skal starte.

Søg efter en temarejse, når du har et bestemt formål med din rejse!

De mest populære temarejser

Rejse-søgemaskinen indeholder temarejser fra mere end 40 rejsebureauer, som alle er specialister i en eller flere former for temarejse. De mest populære temarejser er operarejser, golfrejser, vinrejser, koncert og musik-rejser, teater-rejser og rejser, hvor spa og wellness er temaet. En anden meget populær temarejse er vandreferie og du finder et stort udvalg af vandreferie i lande som Italien, Østrig og Spanien, men også til fjerne rejsemål som Vietnam og Argentina.

Temarejser med dansk rejseleder

Ønsker du at rejse på en temarejse, der ledes af en dansk rejseleder, finder du mange forskellige muligheder i rejse-søgemaskinen, som sammenligner priser fra alle rejsebureauerne. Blandt de meget populære temarejser med dansk rejseleder finder du temarejse til Toscana i Italien, temarejse til Thailand, og ikke mindst krydstogt i Middelhavet, hvor den danske rejseleder er med på hele rejsen og guider på de spændende udflugter i lande som Frankrig, Spanien, Portugal, Tyrkiet og Grækenland. Blandt de rejsebureauer, der er specialister i temarejser med dansk rejseleder finder du Gislev Rejser, Kulturrejser Europa, Best Travel, Albatros Rejser og Tema Rejser fra Star Tour.

By | november 18th, 2010|Kommentarer lukket til Temarejser

About the Author: