Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie

/Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie

Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie

Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie

Tilbud på kombineret safarirejse og badeferie fra Kipling Travel. Oplev Afrikas fascinerende dyreliv i et af verdens bedste safariområder og slap af på Zanzibars dejlige badestrande. Priser fra kr. 21.798,-

Tanzania safari

Drømmer du om at opleve Afrikas store dyr ved selvsyn, er Tanzanias spektakulære nationalparker et af de bedste rejsemål. Her venter der dig ikke blot en høj koncentration af dyrliv med mulighed for at se “The Big Five” ((næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard), men også fantastiske landskaber, der vil gøre rejsen uforglemmelig.

På denne rejse fra Kipling Travel kan du glæde dig til at besøge nogle af de områder, som de fleste af os kun kender fra National Geographic såsom vildtreservat Ngorongoro krateret og Serengetis utrolige savanne. Derudover har du ifølge Kipling Travel også mulighed for at tilkøbe et besøg i en masai-landsby og få et spændende indblik i en enestående kultur.

Badeferie på Zanzibar

Efter nogle oplevelsesrige dage med safarier går turen videre til Zanzibar. Her er der først og fremmest afslapning ved strande på programmet. Skulle du få lyst til lidt afveksling, er der dog også gode muligheder for at tage på udflugter, snorkle- og dykkerture.

15 dages rejse fra kr. 21.798,- pr. person.

By | oktober 6th, 2015|Kommentarer lukket til Tanzania og Zanzibar – safari og badeferie

About the Author: