Tag børnene gratis med til USA og Hawaii i sommerferien

/Tag børnene gratis med til USA og Hawaii i sommerferien

Tag børnene gratis med til USA og Hawaii i sommerferien

Tag børnene gratis med til USA og Hawaii i sommerferien

Skal sommerferien være noget særligt i år, har Check Point Travel et godt tilbud: Børn (2-11 år) flyver GRATIS til USA og Hawaii ifølge med voksne. Spar op til 12.000 kr.

Kom billigt afsted i skolernes sommerferie

Check Point Travel har forskellige rejser, hvor I både kan kombinere et besøg i San Francisco eller New York med den uspoleret skønhed på Hawaii eller bruge hele ferien på øgruppen i Stillehavet.

Dette særtilbud, som kan tilbydes takket være et godt tilbud fra SAS, giver ifølge Check Point Travel for eksempel en besparelse på kr. 12.000 ved 2 voksne og 2 børn på en rejse til Hawaii.

Dette særtilbud gælder kun til og med den 31. januar 2014. Der er et begænset antal pladser, og da skolernes sommerferie traditionelt er mest eftertragtet, bør I bestille tidligt.

Find billige rejser til Hawaii

Vil I opleve Hawaii’s øde vulkanlandskaber, frodig regnskov og ikke mindst eventyrlige strande, hvorfra I kan snorkle blandt havskildpadder og farverige fisk? I rejse-søgemaskinen her på TravelForum kan du finde flere billige rejser for hele familien til Hawaii.

Søgemaskinen sammenligner priser og finde gode tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på familiens sommerferie.

By | januar 20th, 2014|Kommentarer lukket til Tag børnene gratis med til USA og Hawaii i sommerferien

About the Author: