Information om Sydamerika

/Information om Sydamerika

Information om Sydamerika

Information om Sydamerika

I Sydamerika kan du opleve Amazonregnskoven, de høje Andesbjerge, og et væld af andre natur- og kulturattraktioner.

Naturoplevelser i særklasse

Sydamerika har en utrolig natur- og landskabsvariation, der er svær at finde andre steder.

Det er bl.a. her man finder verdens største regnskov, Amazonregnskoven, som er med til at gøre Sydamerika til kontinentet med den største biodiversitet. Men regnskoven er ikke det eneste naturfænomen i særklasse man kan opleve på en rejse til Sydamerika. Kom f.eks. tæt på verdens højeste vandfald på næsten 1 kilometers højde i Venezuela, eller udforsk det tørre fremmedartede landskab højt oppe i Andesbjergene.

Sydamerikas rige kultur

Brasilien udgør omkring halvdelen af Sydamerika, og gør dermed portugisisk til det mest talte sprog i Sydamerika. I de fleste andre lande tales der dog spansk.

Befolkningen i Sydamerika er ligeså varieret som kontinentets landskabsmæssige variation. I specielt Bolivia, Peru og Ecuador udgør det oprindelige folk stadig en stor del af befolkningen. Men derudover præges den sydamerikanske befolkning og kultur bl.a. af betydelige grupper af europæiske og afrikanske efterkommere.

Sporene fra Sydamerikas gamle civilisationer udgør i dag nogle af de mest populære attraktioner i Sydamerika. Den gamle Inka-by Machu Picchu er nærmest et obligatorisk punkt på en rejse til Peru.

Du kan læse mere om landene i Sydamerika her på TravelForum, og se om andre brugere har skrevet rejsetips.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Sydamerika

About the Author: