Stort prisfald på rejse til Colombia

/Stort prisfald på rejse til Colombia

Stort prisfald på rejse til Colombia

Stort prisfald på rejse til Colombia

Udnyt et kæmpe prisfald på ca. 6.000 kr. på denne rejse med C&C Travel til Colombia. En rejse med masser af oplevelser i storbyen Bogotá, kaffeplantager i Zona Cafetera, farverige gader i Cartagena og afslappet stemning i Santa Marta. Priser fra 11.990,-

Colombias højdepunkter

På denne 14 dages rejse får du en chance for at opleve det smukke sydamerikanske lands største seværdigheder.

I starter i storbyen Bogotá, hvor tiden blandt andet skal gå med hyggelige slentreture i den gamle bydel blandt de historiske bygninger og et besøg på byens guldmuseum, som huser en af verdens største guldsamlinger.

Efter storbyen er Zona Cafetera på landet næste programpunkt, hvor landskabet domineres af kaffeplantager. Her har du mulighed for at komme med ud i markerne og følge bønnens vej, fra den lægges i jorden til den er en dampende kop kaffe på bordet.

I romantiske Cartagena venter der farverige gader og rig mulighed for at slå sig ned på en af de historiske pladser med et glas friskpresset juice og nyde den dejlige stemning.

Sidste stop på denne rejse fra C&C TRavel er Santa Marta, den 2. ældste beboede by i hele Sydamerika. Udover udforskning af spændende historiske og kulturelle seværdigheder, kan du her for eksempel tage på dagsudflugt til den fantastiske Tayrona Nationalpark og nyde de fantastiske strande.

Lige nu kan du rejse fra kun 11.990,- inkl. alle fly, alle transporter og hoteller med morgenmad!

Find flere billige rejser til Sydamerika

Har du fået lyst til at opleve Colombia eller et af de andre spændende lande i Sydamerika? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Colombia fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | juni 13th, 2016|Kommentarer lukket til Stort prisfald på rejse til Colombia

About the Author: