Store naturoplevelser på rundrejse i Argentina

/Store naturoplevelser på rundrejse i Argentina

Store naturoplevelser på rundrejse i Argentina

Store naturoplevelser på rundrejse i Argentina

Oplev Argentinas fantastiske dyreliv på denne rejse fra C&C Travel med masser af udflugter og måltider inkluderet! 16 dages rejse. Priser fra 24.890,-

Rundrejse med unikke natur- og dyreoplevelser

Kort fortalt kan du på denne rundrejse fra C&C Travel se frem til at opleve Argentinas varierede dyreliv: hvaler, pingviner og søløver i Patagonien på Bahía Bustamantes og Puerto Madryns kyster og kaimaner, brøleaber, papegøjer, flodsvin og anakondaer på vandreture og sejlture i Esteros del Iberas vådområder.

Før du drager på opdagelse i Patagoniens unikke dyreverden, er der dog også afsat et par dage til at opleve Argentinas spændende hovedstad Buenos Aires, også kendt som ”Sydamerikas Paris”, da den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Her kan du nærmest på hvert et gadehjørne og på mange af de hyggelige pladser opleve Tangoen, som helt almindelige lokale kommer og danser. Gå også på eventyr blandt de smukke bygninger i byen, fx kongressen, Teatro Colon og Det røde Palads eller søg ud i nogle af de charmerende bydele.

Rejsens pris inkluderer blandt andet alle fly og transporter, 8 udflugter, fuldpension i Esteros del Iberas og Bahía Bustamantes og øvrige hoteller med morgenmad.

Find flere tilbud på rundrejser

Hvad enten det er natur eller kulturoplevelser, du ønsker i ferien, er en rundrejse et oplagt valg. Det er en chance for at komme omkring til flere seværdigheder, end hvis du har base ét bestemt sted.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige rundrejser til Argentina og resten af verden.

By | august 26th, 2016|Kommentarer lukket til Store naturoplevelser på rundrejse i Argentina

About the Author: