Storbyferie i Sankt Petersborg

/Storbyferie i Sankt Petersborg

Storbyferie i Sankt Petersborg

Storbyferie i Sankt Petersborg

Oplev den stemningsfulde atmosfære i smukke Sankt Petersborg på denne weekendrejse fra TEMA Rejser. I besøger seværdigheder som Eremitagen med Vinterpaladset, Peter-Paul fæstningen, Peterhov og Katarinapaladset. 5 dage fra 5.598,-

Storbyferie i en af verdens smukkeste byer

På denne storbyferie til Ruslands næststørste by bor du på et hotel centralt i det historiske Sankt Petersborg. Herfra udforsker du i selskab med rejselederen og på egen hånd nogle af den elegante havnebys vigtigste kulturhistoriske seværdigheder.

Glæd dig blandt andet til at besøge Peter-Paul fæstningen og katedralen, ligesom I naturligvis skal forbi Eremitagen – et af verdens største kunstmuseer, som indeholder Vinterpaladset.

Der bliver også tid til at tage på udflugter uden for selve byen og blandt andet opleve de to mest storslåede og velkendte sommerpaladser, Peterhofs- og Katarinapaladset.

I prisen for denne rejse indgår der ifølge TEMA Rejser blandt andet flyrejse Skt. Petersborg t/r, rejseleder, del i dobbeltværelse, måltider, udflugter, entreer og rejsens transporter ifølge dagsprogrammet.

Find flere billige storbyferier

Er du på udkig efter en billig storbyferie? Mange af Europas storbyer er perfekte mål for en oplevelsesrig, forlænget weekendtur. I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på storbyferier fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | januar 18th, 2016|Kommentarer lukket til Storbyferie i Sankt Petersborg

About the Author: